de arbodienst met experts in sociale zekerheid

Inlog Humannet experts sociale zekerheid Downloads experts in de sociale zekerheid Partners sociale zekerheid experts Contact


Arbotransparant - Arbodienstverlening - Experts Sociale Zekerheidsociale wetgeving verzuim wetgeving verzuim

 

   

Experts Sociale Zekerheid

Home

Over ons
 
Arbodienstverlening

Maatwerk pakket
Regionaal pakket
Standaard pakket


Onze expertises
A&O Deskundige

Arbeidsdeskundige
Bedrijfsarts
Gezondheidmanagement
Poortwachter
Sociale zekerheid
Veiligheidskundige
Verzuimmanagement
Verzuimpreventie

Mobiliteitsdiensten
Mobiliteitsdienst
Detachering experts


Contact

 

Experts op het gebied van de Sociale Zekerheid

Arbotransparant medewerkers zijn “gepokt en gemazeld” in arbo-verzuim en reďntegratie kwesties, alsmede in vraagstukken van preventie en gezondheidsmanagement.

Echter niet alleen deskundig op inhoud, maar ook op het bepalende gebied van wet- en regelgeving. De medewerkers zijn allen opgeleid in de Sociale Zekerheid en in Privaat inkomensverzekeringsrecht. Zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de wet-en regelgeving van bepalende wetten als bijvoorbeeld WIA, Wet Verbeterde Poortwachter, Ziektewet c.a.

Een deel van de experts van Arbotransparant wordt ingehuurd door het UWV voor het uitvoeren van claimbeoordeling ZW en WIA. De kennis en ervaring op dat terrein vormt een belangrijk onderdeel van de kennis en kunde en ervaring die Arbotransparant inbrengt bij bedrijven.

Poortwachterproof betekent voor ons dan ook kennis hebben van en er naar handelen!
De arbeidsdeskundigen en de bedrijfsartsen van Arbotransparant zijn geschoold en geoefend op het gebied van reďntegratie én claimbeoordeling.

Door het volgen van de ontwikkelingen op het gebied van verzuim- en arbeidsongeschiktheidverzekeringen is Arbotransparant ook bijzonder goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de private inkomensverzekeringen.

Door de belangrijkste inkomensverzekeraars is Arbotransparant inmiddels op kwaliteit beoordeeld door audits en herkend en erkend als expertbedrijf. Met deze verzekeraars vinden ook bijscholingen/workshops plaats om het kennisniveau te onderhouden.

Voor bedrijven kan het nuttig zijn om de voor- en nadelen van bijvoorbeeld het Eigen Risico Dragerschap met onafhankelijken te bespreken, in relatie tot het verzuimbeleid dat het bedrijf voorstaat.

De Arbotransparant medewerkers zijn experts op de publieke en private markt voor inkomenszekerheid.

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf .
 

  sociale zekerheid Experts op het gebied van Sociale Zekerheid sociale wetgeving


wet wia verzuim sociale zekerheid wetgeving de arbodienst groningen
     
     
     

© 2001-2009 Arbotransparant BV  |  Contact  | Tel. 050-525 7510